Bemutatkozás:

A SÁ-GÁ VITEKI Villamos Tervező, Kivitelező, Karbantartó korlátolt felelősségű társaságot 100 %-ban magánszemélyek alapították 1993-ban.

A SÁ-GÁ VITEKI Kft. managementje évtizedes gyakorlattal rendelkezik az építőipar, az épületgépészeti kivitelezés, - de különösen az ipari technológiai rendszerek irányítástechnikai és villamos hálózatának tervezésében, kivitelezésében.

Az arányában kis létszámú, de jól felkészült irányítói kör és a feladatokhoz kiválóan alkalmazkodó 25-30 fős szerelőgárda munkája nyomán éves forgalmunk meghaladja a 300 millió forintot. A Társaság központi telephelye Fűzfőgyártelep,  1498/68 hrsz.-on található. A vevők kiszolgálását magas színvonalú technikai eszközökkel, szerszámokkal, a munkaterületek elérhetőségét saját gépjármű parkkal biztosítjuk. A kialakított informatikai hálózat lehetővé teszi a Kft. elérhetőségét a nap 24 órájában.

Társaságunk szakember gárdája feladatainak elvégzéséhez a szükséges jogosultságokkal rendelkezik. Felelős műszaki vezetőink a módosított 51/2000 FVM-GM-KÖVIM együttes rendeletben előirt követelményeknek megfelelnek.

Társaságunk eredményessége dinamikusan emelkedő tendenciát mutat, likviditása stabil, tartozása nincs. 

Úgy gondoljuk, hogy szakmai képzettségünk, jó munkakapcsolataink garancia a kifogástalan minőségi munkára. Referencia munkáink során bizonyított szakmai felkészültséggel, rugalmas vállalkozási készséggel, a technológiai előírásoknak megfelelő pontos, magas színvonalú kivitelezéssel célunk az Önök bizalmát elnyerni. Céljaink elérése érdekében társaságunk 2006-ban bevezette az ISO-9001 minőségirányítási rendszert.